Trapperenovering Gøteborg

FormTrappen trapperenovering Gøteborg

FormTrappen trapperenovering Gøteborg drives av John Olsson. Med over 1 000 trapperenoveringer bak seg kan Robert gi råd om materialer og bruksområder samt utføre renovering av alt man finner rundt trappen som f.eks. vanger, gelender, sprosser og gulvlegging.

Bestill et kostnadsfritt hjemmebesøk, så ringer John eller noen av hans kollegaer fra FormTrappen tilbake innen en arbeidsdag og avtaler et kostnadsfritt møte med oppmåling og konsultasjon. Først når dere har fått et tilbud trenger dere avgjøre om dere vil gå videre eller ikke, helt uten risiko eller forpliktelser.

En renovert trapp fornyer hele huset!

En renovert trapp oppleves som ny og fornyer hele huset. Trappen er noe av det første man ser når man kommer inn i et hus og det er jo allment kjent at man bare får én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Det finnes også andre fordeler med å renovere trappen framfor å bygge ny. Utover en betydelig lavere pris er det også mer skånsomt for miljøet. I tillegg så tar en trapperenovering ofte under én dag mens det å bygge en ny krever et større inngrep på omkringliggende miljøet som vegger og bjelkelag.

BESTSELGERE

Eik, trestav

21 900 Kr

Se mer

Eik, helstav

27 900 Kr

Se mer

Hvit ask

25 900 Kr

Se mer

Mørk ask

25 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Lakkert/oljet eik

Tilbud

Se mer

Hvorfor velge trapprenovering Gøteborg?

I tillegg til å spare penger og skåne miljøet er renovering av trappetrinn et betydelig mindre prosjekt sammenlignet med det å bygge en helt ny trapp. Våre trappetrinn er produserte i en flerlagskonstruksjon som gir høyere formstabilitet og bedre bæreevne enn trappetrinn i massivt tre.

Slitesterk overflate

Overflaten på trappetrinnene er i massiv eik eller ask avhengig av hvilken tresort du velger. Syv strøk med klar lakk sikrer en levetid på opp til 20 år før trappen trenger å slipes og lakkeres på nytt. Trappenesen – som utsettes for størst slitasje – er i solid tre og oljet for enkelt vedlikehold.

Mindre trappeknirk

Våre renoveringstrappetrinn minsker knirk og i visse tilfeller demper det knirking i hele trappen. Dette er derimot ikke noe som kan garanteres. Tre er tross alt et levende materiale.

Boka hembesök

Slik foregår det:

I prisen inkluderes produksjon, materialer og montering. Du bestiller et hjemmebesøk og forteller oss hvordan du vil ha det, vi ordner resten. Din trapperenovering steg for steg:

Steg 1

Kostnadsfritt hjemmebesøk

Under hjemmebesøket måler vi trappen din, svarer på spørsmålene dine og samler de opplysningene vi trenger. Du får et tilbud med fast pris.

Steg 2

Produksjon

Når du har bestemt deg og bekreftet tilbudet produserer vi dine unike trappetrinn med ytterste presisjon i vår klimasmarte fabrikk i Västerås.

Steg 3

Rask montering

Vi leverer og monterer den nye trappen din. Monteringen tar cirka 4-6 timer. Limet vi bruker er utviklet for trapperenoveringer og har en tørketid på 4-5 timer. Du kan begynne å bruke den nye trappen din allerede samme dag.

FormTrappens miljøansvar

Vi jobber daglig med å finne den mest bærekraftige veien framover. Dette gjør vi for å utvikle produktsortiment vårt, men også får å ta det miljøansvaret vi har.

Miljøbevisst produksjon

Å minske virksomhetens økologiske fotavtrykk har alltid vært sentralt for oss. En del av vårt miljøfokus innebærer å være selvforsynt på elektrisitet og varme samt å koordinere all transport fra fabrikken til vår representant i Stockholm. Les gjerne mer om miljøsatsingen vår her.

FormTrappen trapperenovering Gøteborg

Vi utfører trapperenoveringer i Gøteborg. Vi dekker også bl.a. Mölndal, Mölnlycke, Askim, Lindome, Landvetter, Partille, Angered, Kungälv, Gråbo, Lerum, Kode, Kungsbacka, Marstrand, Hönö, Tjörn, Älvängen, Onsala, Surte, Stenungsund, Billdal, Kållered, med flere.

Heldigitalisert

Måleverktøyet vi anvender ved oppmåling av trappene er helt digitalisert. I fabrikken produseres dine trappetrinn av roboter og CNC-styrte maskiner for høyest mulig presisjon. Dette er noe vi på FormTrappen er veldig stolte over og som gjør oss helt unike.

Om FormTrappan Gøteborg

Foruten Gøteborg utfører FormTrappen renovering av trapper i nesten hele Sverige og deler av Norge. John, som står bak FormTrappan trapprenovering i Gøteborg, har renovert trapper i mange år. Sammen med sine kollegaer i Norge og Sverige har han samlet erfaring fra titusener av renoverte trapper gjennom årene.

Med sin mangeårig erfaring med å renovere trapper kan John også hjelpe til med for eksempel maling, sprosser, trappegelender, gulvlegging samt annet snekkerarbeid.

FormTrappan i Gøteborg utfører også renovering av trapper i store deler av ??

Noen spørsmål til John på FormTrappan Gøteborg.

Hvor lenge har du holdt på med trapperenovering? – Jeg begynte med Formtrappan allerede i 2012, så det har blitt en del år nå.

Hvor mange trapper har du renovert?  – Godt over 1000 trapper har jeg renovert, men jeg vet ikke eksakt.

Hva gjorde du før du begynte med FormTrappen? – Jeg jobbet mange år med steinlegging og støttemurer før jeg begynte med trapperenovering.

Hvilke tjenester utfører dere utenom renovering av trappetrinn? – Vi maler selvfølgelig vanger og området rundt, men produserer og monterer også håndløpere, gelender og sprosser.

Gjør du noe som ikke er trapperelatert? – Ja, vi utfører en del stenlegging og fasademaling også, men først og fremst fokuserer vi på trapperenovering.

Hva er det beste med  renovering av trappetrinn? – De fornøyde kundene. Man ser stor forskjell med en gang og det er herlig å se deres smil og glede når de ser trappen. Den blir jo som ny etter en renovering.

Til slutt, hvorfor skal man velge FormTrappen? – Samarbeidet og utbyttet mellom distriktene er stort og der er det samlet svært god erfaring og kompetanse, en trygghet for kunden og for oss som jobber med det hver dag.