Eiketrapp 3-stav

22 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Tradisjon og funksjon
Hardt og holdbart

En fornyet eiketrapp fornyer hele hjemmet og skaper et levende og mer eksklusivt inntrykk. Eik er et tradisjonelt trevirke for trapper nettopp fordi det er hardt og har så lang levetid.

Om våre trapper

Vi renoverer trappen din og får den til å se ut som ny. Vi produserer og monterer skreddersydde renoveringstrappetrinn i en flerlagskonstruksjon med solid bjørk i bunnen og furu i stammen. Over dette ligger eiken med en tykkelse på 3,6 mm og 7 strøk med lakk. Denne oppbyggingen gjør at man kan slipe ned trinnene flere ganger og gir trappetrinnene en lang levetid. Denne produksjonsmetoden gir en høy formstabilitet og minsker samtidig bruken av eik som er et saktevoksende tre. Trappenesen er den delen av trappetrinnet som utsettes for mest slitasje. Her har vi valgt å olje istedenfor å lakkere. Det gjør trappenesen enkel å vedlikeholde og forbedre slik at trappen din alltid ser pen ut. Bra for miljøet og bra for trappen din. I eik kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og frem benyttes mindre saktevoksende tre i denne konstruksjonen enn i solide renoveringstrappetrinn. Dessuten er hele vår produksjonslinje miljøtilpasset og vi jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å bruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i mikrofiber holder lenge når du skal rengjøre den. Ett godt miljøvalg med andre ord. Les mer om vårt miljøarbeid.

Gratis hjemmebesøk

Når du har bestilt et hjemmebesøk kommer vår lokale representant ut og måler opp trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar ikke mer enn 10 minutter. Målene danner grunnlag for pristilbudet. Hjemmebesøket er helt uten forpliktelser og kostnader. Neste arbeidsdag får dere en epost med pristilbud og det er først da dere må ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Boka hjemmebesøk

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Håndløpere

Barnesikring

Spiler

Maling rundt trappen eller andre relaterte tjenester kan også legges til.

Våre trapper

Scroll to Top