Våre trapper

Vi tilbyr kundene våre fem ulike materialvalg: eik 3-stav, eik helstav, mørk ask, hvit ask og malt/oljet eik. Renoveringen utføres til en fast pris. I den faste prisen inngår produksjon, materiale og montering. Trinnene våre er produserte med tre ulike lag, noe som gir høy formstabilitet og en lang levetid. Trinnene er overflatebehandlet med syv strøk med lakk for en slitesterk overflate og en fantastisk finish.

BESTSELGERE

Eik, trestav

22 900 Kr

Se mer

Eik, helstav

28 900 Kr

Se mer

Hvit ask

26 900 Kr

Se mer

Mørk ask

26 900 Kr

Se mer
Ektrappa

Lakkert/oljet eik

Tilbud

Se mer

Ta det første steget og bestill et gratis hjemmebesøk

Gratis hjemmebesøk

Det første steget mot en renovert trapp er å bestille et gratis hjemmebesøk. Når du har registrert din interesse for et hjemmebesøk kommer en av våre lokale montører til å kontakte deg for å avtale en tid for hjemmebesøket. Under hjemmebesøket kommer våre montører til å måle trappen din og du får stille spørsmål du har om FormTrappen. På besøket kommer du også til å få et prisforslag og et nøyaktig tilbud kommer via e-post neste arbeidsdag. I fred og ro kan du ta avgjørelsen om du vil gå videre eller ikke.

Slik foregår et hjemmebesøk

Et hjemmebesøk er alltid gratis og helt uten forpliktelser. Med andre ord så bindes dere ikke til noe. Hjemmebesøket danner grunnlag for prisen på trapperenoveringen og er en fin mulighet til å konsultere en trappeekspert og få svar på spørsmål. Først når dere har fått tilbudet må dere ta stilling til om dere ønsker å gå videre eller ikke. Oppmålingen tar ca. 10 minutter, avhengig av trappen. Besøket med oppmåling og konsultation tar som regel 30-40 minutter og er avhengig av hvor mange spørsmål dere har.

Scroll to Top