Om FormTrappen

FormTrappen er i dag Nordens ledende bedrift innen renovering av trapper. Vår forretningsmodell er enkel, effektiv og klimavennlig.

Vi utfører trapperenovering til fastpris med egenproduserte trappetrinn i flerlagskonstruksjon 

Trapperenovering til fast pris

Vi tilbyr våre kunder en trapperenovering av høy kvalitet til en fast pris. Prisen gjelder uansett hvilken type trapp du har.

Jari Pannula – Daglig leder, FormTrappan

Trapperenoveringer i Norge og Sverige

FormTrappen finnes i dag i hele Sverige og i de største byene i Norge

For å montere trappene våre benytter vi oss av lokale montører. Vi koordinerer også all transport fra vår fabrikk i Västerås i Sverige for å redusere vårt miljøavtrykk så mye som mulig.

FormTrappens miljøansvar

For oss på FormTrappen er miljø viktig. Vi jobber daglig med å finne den beste veien fram mot nye miljøvennlige produkter og forretninger.

Redusert økologisk fotavtrykk

Å redusere fotavtrykket til virksomheten vår har vært en sentral problemstilling helt fra starten – du kan lese mer om FormTrappens miljøsatsing her. Ønsker du som kunde eller fremtidig kollega å vite mer er du velkommen til å kontakte oss.

Produksjon i selvforsynt fabrik

I fabrikken vår utenfor Västerås i Sverige produserer vi hvert år rundt 2 400 trapper. All strøm til både maskiner, roboter og bilder kommer fra våre egne solceller. Vi varmer også opp fabrikken med svinnmaterialer fra produksjonen.

Unik teknikk

FormTrappen er unik på markedet med vår måleteknikk. Med vårt digitale oppmålingsverktøy får vi frem nøyaktige mål for nettopp din trapp.

Her finnes FormTrappen

FormTrappen finnes i dag i neste hele Sverige og deler av Norge. På kontaktsiden finner du din lokale FormTrappen-representant som både måler, utformer pristilbud og monterer din trapp.

FormTrappens TidsTrapp – vår historie

Beveg musen over prikkene på vår tidstrapp

2012 – Renovering av trapp som en idé
2013 – Utvides og utvikles
2014 – Digitalisert egenproduksjon
2015 – Oppover og fremover
2016 – Miljøsatsing med solceller
2017 – Skaper arbeidsplasser
2017 –
2018 – Robotisering og ser i utlandet
2019 – Store mål og visjoner, mot nye land og markeder
Scroll to Top