Trapp i lakkert/oljet eik

Pris iht tilbud

opp til 15 trappetrinn

eiketrapp
Fleksibel og lettstelt
Hardt og holdbart

Gi hjemmet ditt nytt liv og skap et eksklusivt inntrykk ved å fornye eiketrappen din. Når vi har renovert din eksisterende trapp kommer den til å både føles og se ny ut. Våre lakkerte/oljede eiketrapper kan fås som trestavs- eller enstavseik. Du velger hvilket materiale du ønsker og hvordan den skal behandles. Så får du et tilbud fra vår montør med en fast pris på ønsket behandling.

Om våre trapper

Eik er et hardt og bærekraftig materiale og derfor en vanlig tresort til nettopp trapper. Våre renoveringstrappetrinn produseres i en flerlagskonstruksjon med solid bjørk i bunnen og furu i rammen. Over dette ligger eiken med en tykkelse på ca. 3,6mm. Trinnene får man oljet med treolje/hardvoksolje eller malt av våre dyktige håndverkere. Du har derfor en stor valgfrihet når det gjelder utforming, farge og finish på trappen. I motsetning til en lakkert trapp kan man enkelt vedlikeholde og reparere en oljet/hardvoksoljet trapp selv. En stor slitasjeoverflate gjør at man kan slipe trinnene flere ganger og øke trappens levetid. Flerlagskonstruksjonen gir høyere formstabilitet og minsker samtidig bruken av eik, som er en saktevoksende tresort. Bra for miljøet og bra for trappen din. I eik kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og fremst brukes det mindre saktevoksende tre i denne konstruktionen enn i solide renoveringstrappetrinn. Dessuten fokuserer vi på miljøet gjennom hele produksjonskjeden vår og jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å forbruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i microfiber holder lenge når den skal rengjøres. Et godt miljøvalg, med andre lenge. Les mer om vårt miljøarbeid.

Gratis hjemmebesøk

Når du bestiller et hjemmebesøk kommer vår lokale representant og måler trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar under 10 minutter. Målingen er grunnlaget for tilbudet som vi legger frem. Hjemmebesøket er helt fritt for kostnader og forpliktelser. Neste arbeidsdag får dere et tilbud via e-post og først da trenger dere å ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Se flere bilder av ulike beistoner og farger i galleriet vårt.

Boka hembesök

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Håndløpere

Barnesikring

Spiler

Maling rundt trappen eller andre relaterte tjenester kan også legges til.

Våre trapper

Scroll to Top