Eiketrapp helstav

27 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Eiketrapp helstav

Eiketrapp helstav

25 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Exklusivt och sofistikerat
Traditionellt och hållbart

En trapp i eik helstav får hjemmet til å føles mer eksklusivt og levende. Takket være sin hardhet er eik et tradisjonelt trevirke for trapper.

Om våre trapper

Din trapp føles som ny etter at vi har renovert den. Vi produserer og monterer skreddersydde renoveringstrappetrinn i en flerlagskonstruksjon med solid bjørk i bunnen og furu i stammen. Øverst ligger et 3,6mm tykt lag med eik som er lakkert med 7 strøk matt lack. Renoveringstrappetrinnene kan slipes om flere ganger og gir trappen en lang levetid.  Denne konstruksjonen gir en høy formstabilitet og minsker bruken av eik som er et saktevoksende tre. Trappenesen er den delen av trappetrinnet som utsettes for mest slitasje. Her har vi valgt å olje istedenfor å lakkere. Det gjør trappenesen enkel å vedlikeholde og forbedre slik at trappen din alltid ser pen ut. Bra for miljøet og bra for trappen din. I eik kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og frem benyttes mindre saktevoksende tre i denne konstruksjonen enn i solida renoveringstrappetrinn. Dessuten er hele vår produksjonslinje miljøtilpasset og vi jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å bruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i mikrofiber holder lenge når du skal rengjøre trappen. Et godt miljøvalg med andre ord. Les mer om vårt miljøarbeid.

Gratis hjemmebesøk

Når du har bestilt ett hjemmebesøk kommer vår lokale representant ut og måler opp trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar ikke mer enn 10 minutter. Målene danner grunnlag for pristilbudet. Hjemmebesøket er helt uten forpliktelser og kostnader. Neste arbeidsdag får dere en epost med pristilbud og det er først da dere må ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Boka hembesök

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Skap et helhetsinntrykk med gelender/håndtak som matcher din nyrenoverte trapp. Du får tilbud på en fast pris ved hjemmebesøket.

Priseksempel

Arbeidskostnad montering 700 kr

Montering beslag Beslag Flatt gelender (120×27 mm) Rundstav (44 mm)

100 kr/stk 150 kr 250 kr/meter 300 kr/meter

Vi produserer og monterer barnegrinder i massiv eik til trappen din. Pris gis på forespørsel.

Vil du få hjelp til å bygge sprosser i massiv eik eller bytte ut eksisterende sprosser så hjelper vi deg gjerne. Vi gir deg et tilbud på materiale og arbeid til fastpris.

Målning runt trappan eller andra relaterade tjänster går också att lägga till.

Våre andre trapper