Eiketrapp helstav

28 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Eiketrapp helstav
Eksklusivt og sofistikert
Tradisjonelt og holdbart

En trapp i eik helstav får hjemmet til å føles mer eksklusivt og levende. Takket være sin hardhet er eik et tradisjonelt trevirke for trapper.

Om våre trapper

Din trapp føles som ny etter at vi har renovert den. Vi produserer og monterer skreddersydde renoveringstrappetrinn i en flerlagskonstruksjon med solid bjørk i bunnen og furu i stammen. Øverst ligger et 3,6mm tykt lag med eik som er lakkert med 7 strøk matt lack. Renoveringstrappetrinnene kan slipes om flere ganger og gir trappen en lang levetid.  Denne konstruksjonen gir en høy formstabilitet og minsker bruken av eik som er et saktevoksende tre. Trappenesen er den delen av trappetrinnet som utsettes for mest slitasje. Her har vi valgt å olje istedenfor å lakkere. Det gjør trappenesen enkel å vedlikeholde og forbedre slik at trappen din alltid ser pen ut. Bra for miljøet og bra for trappen din. I eik kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og frem benyttes mindre saktevoksende tre i denne konstruksjonen enn i solida renoveringstrappetrinn. Dessuten er hele vår produksjonslinje miljøtilpasset og vi jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å bruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i mikrofiber holder lenge når du skal rengjøre trappen. Et godt miljøvalg med andre ord. Les mer om vårt miljøarbeid.

Gratis hjemmebesøk

Når du har bestilt ett hjemmebesøk kommer vår lokale representant ut og måler opp trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar ikke mer enn 10 minutter. Målene danner grunnlag for pristilbudet. Hjemmebesøket er helt uten forpliktelser og kostnader. Neste arbeidsdag får dere en epost med pristilbud og det er først da dere må ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Boka hjemmebesøk

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Håndløpere

Barnesikring

Spiler

Maling rundt trappen eller andre relaterte tjenester kan også legges til.

Våre trapper

Scroll to Top