Jobb med oss i Øst Oslo, Bergen, Asker, Drammen & Stavanger

Bilder fra fabrikken i Västerås i Sverige

FormTrappen søker nye franchisetakere.

Trapperenovering er et etterspurt produkt som med få ressurser kan utføres i stor skala til huseiere i hele Norge. De digitale måleinstrumentene gjør at det går fort å måle og montere en trapp og de faste prisene gjør produktet veldig lett å selge. FormTrappen AS søker alltid nye samarbeidspartnere – vil du være en av dem?

Nå søker vi drevne forretningsfolk som ønsker en unik sjanse til å drive FormTrappen og sammen skape et attraktivt marked i deres nærområde.

Med et unikt konsept med digitale måleinstrumenter og egen høyteknologisk produksjon har vi skapt en rask og enkel process for å renovere trapper hos våre kunder. Vi jobber kun med digital oppmåling av trinnene, har et utprøvd og kvalitetssikret konsept med alt fra utstillingsutstyr til digital markedsføring, riksdekkende annonsering og reklameblader.

Vi søker samarbeid i:

Norge

Bergen
Øst Oslo
Asker
Drammen
Stavanger

Kontakt

Jari Pannula
Tlf: +46 73-433 52 25
E-post: jari@formtrappan.se

Automatisert produksjon

Vi produserer og tilpasser trinnene med hjelp fra roboter og CNC-maskiner! Med en produksjonskapasitet på opp til 5.000 trapper per år.

FormTrappen har konseptet klart!

FormTrappen står for et sterkt og veletablert varemerke sammen med et ferdig konsept med alt fra utstillingsutstyr og printannonser til digital markedsføring og trykt reklame.

Se filmen, fra webside til ferdig trapp

Send inn søknaden

Click or drag a file to this area to upload.
Tillatte filer: .doc, .xls, .ppt, .pdf, .jpg. Max 3Mb
Scroll to Top