Hvit asketrapp

25 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Renoveringstrappetrinn hvit ask
Stilren och luftig
Lättstädad och underhållsfri

Våre trappetrinn i hvit ask gir et stilrent og minimalistisk inntrykk og passer godt i de fleste miljøer. Perfekt for deg som vil ha en lys og luftig trapp.

Om våre trapper

Vår hvite asketrapper er akkurat som våre andre renoveringstrappetrinn oppbygde i en flerlagskonstruksjon. Dette gir en høyere formstabilitet og er bedre for miljøet enn solide trappetrinn. Ask er akkurat som eik et av de hardere svenske treslagene og passer derfor svært godt til trapper. Overflatebehandlingen med syv strøk med klar lakk gjør trappen lettstelt og vedlikeholdsfri. Du trenger ikke en gang å støvsuge den, det holder å tørke den med en mikrofiberklut. Trappenesen – som er den delen av trappetrinnet som utsettes for mest slitasje – er også i ask. I aske kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og frem benyttes mindre saktevoksende tre i denne konstruksjonen enn i solide renoveringstrappetrinn. Dessuten er hele vår produksjonslinje miljøtilpasset og vi jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å bruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i mikrofiber holder lenge når du skal rengjøre den. Et godt miljøvalg med andre ord. Les mer om vårt miljøarbeid.

Gratis hjemmebesøk

Når du har bestilt ett hjemmebesøk kommer vår lokale representant ut og måler opp trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar ikke mer enn 10 minutter. Målene danner grunnlag for pristilbudet. Hjemmebesøket er helt uten forpliktelser og kostnader. Neste arbeidsdag får dere en epost med pristilbud og det er først da dere må ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Boka hembesök

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Skap et helhetsinntrykk med håndløpere som matcher din nyrenoverte trapp. Du får tilbud på en fast pris etter hjemmebesøket.

Priseksempel

Arbeidskostnad montering 700 kr

Montering beslag Beslag Flatt gelender (120×27 mm) Rundstav (44 mm)

100 kr/stk 150 kr 250 kr/meter 300 kr/meter

Vi produserer og monterer barnegrinder i massiv eik til trappen din. Pris gis på forespørsel.

Vil du få hjelp til å bygge sprosser i massiv eik eller bytte ut eksisterende sprosser så hjelper vi deg gjerne. Vi gir deg et tilbud på materiale og arbeid til fastpris.

Målning runt trappan eller andra relaterade tjänster går också att lägga till.

Våre trapper

Scroll to Top