Hvit asketrapp

26 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Renoveringstrappetrinn hvit ask
Stilren og luftig
Lett å rengjøre og vedlikeholdsfri

Våre trappetrinn i hvit ask gir et stilrent og minimalistisk inntrykk og passer godt i de fleste miljøer. Perfekt for deg som vil ha en lys og luftig trapp.

Om våre trapper

Vår hvite asketrapper er akkurat som våre andre renoveringstrappetrinn oppbygde i en flerlagskonstruksjon. Dette gir en høyere formstabilitet og er bedre for miljøet enn solide trappetrinn. Ask er akkurat som eik et av de hardere svenske treslagene og passer derfor svært godt til trapper. Overflatebehandlingen med syv strøk med klar lakk gjør trappen lettstelt og vedlikeholdsfri. Du trenger ikke en gang å støvsuge den, det holder å tørke den med en mikrofiberklut. Trappenesen – som er den delen av trappetrinnet som utsettes for mest slitasje – er også i ask. I aske kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og frem benyttes mindre saktevoksende tre i denne konstruksjonen enn i solide renoveringstrappetrinn. Dessuten er hele vår produksjonslinje miljøtilpasset og vi jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å bruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i mikrofiber holder lenge når du skal rengjøre den. Et godt miljøvalg med andre ord. Les mer om vårt miljøarbeid.

Gratis hjemmebesøk

Når du har bestilt ett hjemmebesøk kommer vår lokale representant ut og måler opp trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar ikke mer enn 10 minutter. Målene danner grunnlag for pristilbudet. Hjemmebesøket er helt uten forpliktelser og kostnader. Neste arbeidsdag får dere en epost med pristilbud og det er først da dere må ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Boka hembesök

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Håndløpere

Barnesikring

Spiler

Maling rundt trappen eller andre relaterte tjenester kan også legges til.

Våre trapper

Scroll to Top