Integritetspolicy

Formtrappen AS, org. nummer: 917 259 895 Foretaket verner om din personlige integritet och bestreber å alltid beskytte dine personopplysninger på best mulig måte.

Det er Foretakets målsetning å følge de til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern. Denne policyen hjelper deg blant annet å forstå hvilken type informasjon Foretaket samler inn og hvordan den brukes. Gjennom å godkjenne policyen når du legger igjen dine opplysninger så samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til nedenstående.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Foretaket er ansvarlig for personvern i behandlingen av dine personopplysninger. Foretaket kommer til å behandle de personopplysningene som du legger igen eller har lagt igjen til Foretaket med den hensikt å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som bruker av våre tjenester eller deg som en arbeidssøkende kandidat. Personopplysninger kan også behandles for att Foretaket skal kunne innfri sine forpliktelser i henhold til lovverk, forskrifter eller krav fra myndigheter.

De personopplysninger som Foretaket behandler er krypterte og behandles i henhold til nedenstående. Foretaket behandler de personopplysninger som du frivillig har gitt oss. Nøyaktig hvilken type personopplysninger dette er avhenger av hvilke opplysninger du har valgt å registrere.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Foretaket kan ønske å gi spesielle tilbud som vi mener du kan ha interesse av angående våre tjenester eller produkter eller med disse relatert informasjon fra selskapene, myndighetene og organisasjonene som har inngått avtaler med Foretaket («Tredjepart»). Du kan velge å ikke dele informasjonen din med tredjeparter når du sender informasjonen til oss. Hvis du godtar at vi gir deg informasjon fra oss eller tredjeparter, kan du alltid velge bort dette på nettstedet til FormTrappan AS på et senere tidspunkt.

Dersom hele eller deler av Foretakets virksomhet selges eller integreres med annen virksomhet kan dine personopplysninger gis til våre rådgivere, eventuellt kjøpere og deres rådgivere samt gis videre til virksomhetens nye eiere.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Alle personopplysninger behandles i kryptert form hos Foretaket på servere tilhørende Foretaket eller deres samarbeidspartnere i EU.

Når du bruker tjenestene våre, kan du bli spurt om du ønsker å gi visse personlige opplysninger til tredjeparter. Hvis du frivillig velger å gi personopplysninger til en tredjepart, er denne tredjeparten ansvarlig for personvern for slike personopplysninger som tredjeparter samler inn. Foretaket anbefaler deg å lese personopplysningspolicyen som en slik tredjepart benytter. Foretaket tar ikke ansvar for andre aktørers behandling av personopplysninger.

Hvor lenge lagres mine personopplysninger?

Hvis du oppgir dine personopplysninger som prospekt eller kunde for våre tjenester og som kandidat til ledige stillinger, vil opplysningene dine bli lagret så lenge det er nødvendig basert på juridiske krav eller for å oppfylle våre eller våre partners forpliktelser overfor deg. Du kan når som helst avregistrere deg som bruker. Uansett lagres dine opplysninger aldri lenger enn det som er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til, oppdatering og korrigering av dine personopplysninger

I henhold til gjeldende lovgivning om behandling av personopplysninger har du rett til å bli varslet gratis én gang per kalenderår om hvilke personopplysninger som behandles om deg, uavhengig av hvordan disse samles inn. Hvis du ønsker slik informasjon må du sende en skriftlig forespørsel til Foretaket. I henhold til gjeldende lovgivning om behandling av personopplysninger må forespørselen sendes signert av deg per post til adressen som er oppgitt på nettstedet. Det kan altså ikke sendes på e-post.

Endringer i Integritetspolicy

Foretaket forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen når som helst i den grad endringene er nødvendige for å rette feil eller for å oppfylle nye juridiske eller tekniske krav. Alle endringer i denne personvernerklæringen vil bli lagt ut på nettstedet.

En ny versjon av denne integritetspolicyen gjelder fra og med det tidspunktet som angis i den nye versjonen av integritetspolicyen og blir gjeldende for deg når du, etter et slikt tidspunkt, bruker FormTrappen eller på annen måte godkjenner de oppdaterte vilkårene. Den til enhver tid gjeldende integritetspolicyen finnes tilgjengelig på nettstedet.

Cookies

På nettstedet brukes cookies eller lignende teknologi for å samle inn informasjon om besøket ditt på nettstedet.

Cookies er små tekstfiler som lagres på besøkerens datamaskin og som er mulig å bruke for å følge hva besøkeren gjør på nettstedet. Informasjonen lagres i form av en cookie eller lignende fil og hjelper oss å forbedre din opplevelse av nettstedet gjennom effektivisering.

Ved å godkjenne denne integritetspolicyen og bruke nettstedet samtykker du til behandlingen av cookies i henhold til hva som meddeles her. Dersom du ikke aksepterer bruken av cookies kan du stenge av cookies i sikkerhetsinnstillingene i din nettleser. Du kan også stille inn nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang nettstedet ønsker å plassere en cookie på din datamaskin. Gjennom nettleseren kan du også slette lagrede cookies – se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du når som helst slette cookies manuellt fra din harddisk.

Rull til toppen