Mørk asketrapp

26 900 Kr

opp til 15 trappetrinn

Eksklusivt og levende
Lys og mørke toner

En asketrapp som er beiset mørk gir hjemmet et mer elegant og levende inntrykk. Den mørke asken skifter mellom lysere og mer mørkebrune toner. Strukturen er forholdsvis “livlig”.

Om våre trapper

Mørkbeiset ask er, akkurat som eik, en hard tresort og passer derfor utmerket til trapper. Istedenfor å bytte ut eller bygge om renoverer vi din eksisterende trapp og får den til å se ut og føles som ny. Våre renoveringstrappetrinn produseres i en flerlagskonstruksjon med solid bjørk i bunnen og furu i stammen. Over dette ligger en 3,6 mm tykk overflate i solid mørkbeiset ask som er lakket med syv strøk med ultramatt lakk. Denne oppbyggingen gjør at man kan slipe ned trinnene flere ganger – noe som gir trappetrinnene en lang levetid. Konstruksjonen gir en høy formstabilitet og minsker samtidig bruken av ask. Bra for miljøet og bra for trappen din. I aske kan det være elementer av små kvister og margstråler. Dette er helt naturlig og er en del av hvordan tre ser ut.

Miljøvennlig alternativ

Våre renoveringstrappetrinn er et godt miljøvalg. Først og fremst brukes det mindre saktevoksende tre i denne konstruktionen enn i solide renoveringstrappetrinn. Dessuten fokuserer vi på miljøet gjennom hele produksjonskjeden vår og jobber aktivt med å minske vårt økologiske avtrykk. Du trenger heller ikke å bruke strøm, støvsugerposer eller kjemikalier når du vasker trappen. En lettfuktet klut eller mopp i microfiber holder lenge når den skal rengjøres.  Et godt miljøvalg, med andre ord. Les mer om vårt miljøarbeid.

Kostnadsfritt hjemmebesøk

Når du bestiller et hjemmebesøk kommer vår lokale representant og måler trappen din. Oppmålingen foregår digitalt og tar under 10 minutter. Målingen er grunnlaget for tilbudet som vi legger frem. Hjemmebesøket er helt fritt for kostnader og forpliktelser. Neste arbeidsdag får dere et tilbud via e-post og først da trenger dere å ta en avgjørelse om dere ønsker å gå videre eller ikke.


Boka hembesök

Tilvalg

Våre installatører hjelper slik at trappen og området rundt blir akkurat slik du ønsker det. Vi forteller deg gjerne mer på et hjemmebesøk.

Håndløpere

Barnesikring

Spiler

Maling rundt trappen eller andre relaterte tjenester kan også legges til.

Våre trapper

Scroll to Top